Oproep geïnteresseerden voor een steungroep bij verlies en rouw

Wanneer iemand die veel voor je betekent overlijdt, verandert alles in je leven. Niets lijkt meer hetzelfde. Mensen uit je omgeving weten niet altijd hoe zij troost kunnen bieden en je krijgt soms het gevoel er alleen voor te staan. Maar er zijn ook andere verliezen waardoor alles totaal anders en onzeker kan worden: verlies van je gezondheid en zelfstandigheid, je rol in de maatschappij, je relatie. Als we bijvoorbeeld denken aan hoe corona ons leven bepaald heeft het afgelopen anderhalf jaar. Sommige mensen werden er ziek van en zij zijn nog steeds niet (helemaal) opgeknapt. Anderen hebben dierbaren verloren, veel mensen zijn eenzaam geweest.

Graag willen wij weten of er behoefte is aan bijeenkomsten waarin er ruimte is om stil te staan bij wat rouw en/of verlies met je doet, om anderen te ontmoeten die deze ervaringen delen.

Op maandag 13 september om 19.30 uur is er in Den Eijkholt een eerste bijeenkomst om de wensen en behoeften van mogelijke deelnemers te inventariseren.

Wij nodigen je van harte uit op deze avond! Stuur je ons vooraf een berichtje als je interesse hebt? Ben je verhinderd maar heb je wel interesse, wil je dit dan ook aan ons laten weten? via de mail: info@deneijkholt.nl of bel naar Den Eijkholt: 0497-541327.