DEN EIJKHOLT KIJKT VOORUIT

Op naar het jubileum!

Zoals we bij onze actie van 27 maart al bekend maakten, bestaat Den Eijkholt in maart 2022 vijfentwintig jaar. En inmiddels is vastgesteld dat dit zilveren jubileum in het weekend van 19 en 20 maart 2022 wordt gevierd.

We willen er een geweldig dorpsfeest van maken voor en met alle inwoners van Luyksgestel.

Op onze oproep om mee te denken, hebben diverse mensen gereageerd en we hebben al heel wat bijzondere ideeën ontvangen. Maar nieuwe voorstellen, wensen en plannen zijn nog altijd van harte welkom. Wat zou jij nou echt te gek vinden? Laat het ons weten: lever het kaartje in, stuur het ons via de mail: info@deneijkholt.nl of bel naar Den Eijkholt: 0497-541327.

 

Zonnebloemen

Na een koude start beginnen de plantjes her en der al aardig te groeien. En ook nu nog kunnen de zaadjes de grond in. Wie weet de hoogste zonnebloem van Luyksgestel te kweken? Houd ons op de hoogte van de groei en plaats een leuke foto op social media. In de nazomer gaan we meten. Tot die tijd kun je er nog alles aan doen, succes ermee!