Coronaprotocol Den Eijkholt

Vanaf 01 juli 2020 kan Gemeenschapscentrum Den Eijkholt weer meer geopend zijn. We volgen hierbij de maatregelen en richtlijnen zoals bepaald door het RIVM en de Rijksoverheid. In dit protocol legt Den Eijkholt vast hoe we dit veilig kunnen doen voor zowel gasten als medewerkers. Dit alles met het doel om verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan.

De richtlijnen zoals weergegeven in dit protocol, dienen door de gasten geaccepteerd en 100%
nageleefd te worden zodra zij het gebouw betreden. Gasten zijn medeverantwoordelijk voor een veilig gebouw. Houden gasten zich niet aan dit protocol, dan kan hen de toegang tot het gebouw worden ontzegd of worden zij uit het gebouw verwijderd.

Bestuur en beheer van Den Eijkholt

 

KLIK HIER voor het Coronaprotocol Den Eijkholt per 1 juli 2020