De Grensmuzikanten in Den Eijkholt 19 april om14.00 uur

Naar aanleiding van het grote succes van afgelopen jaar gaan we ook in 2020 weer door met het accordeontreffen. De Grensmuzikanten is een muziekgroep die een paar jaar geleden op verzoek van een paar accordeonisten gestart is met een maandelijks terugkerende accordeontreffen, waarbij ieder die nog een accordeon bespeelt hieraan gratis kan meedoen. Al van begin af aan bleek dit een gouden greep, want momenteel hebben we een kleine 70 liefhebbers die er aan meedoen uit het hele land.
Wat houd het precies in? De Grensmuzikanten spelen samen met een hele groep accordeonisten een hele middag een keer in de maand. Het repertoire dat gespeeld wordt zijn hoofdzakelijk Nederlandstalige meezingers en dansmuziek wat dan ook veelvuldig gedaan wordt. Er wordt altijd een bezoekers aantal van rond de 180 man begroet op een zaterdagmiddag of zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.
Altijd is er op en top gezelligheid en genieten vooral oudere en minder oudere mensen, die weer eens geleefd hebben, terug in de tijd van ouderwetse dans en muziekavonden.

Voor meer informatie: Stichting Gemeenschapscentrum Den Eijkholt, Kapellerweg 3, 5575 BG Luyksgestel: tel: 0497-541327; e-mail: info@deneijkholt.nl; www.deneijkholt.nl