Kerstmarkt in Den Eijkholt op 7 december

03De kerstmarkt belooft wederom een gezellig en sfeervol evenement te worden.

Op de markt vindt u een gevarieerd aanbod: er zijn creatievelingen die hun eigen creaties verkopen,

ondernemers die producten aanbieden en standhouders die zich inzetten voor een goed doel. Voor de kinderen is er de gelegenheid om gratis een mooi kerststukje te knutselen. Dit stukje mag na afloop mee naar huis genomen worden.  In de foyer is er alle gelegenheid om onder het genot van muziek en een hapje en een drankje bij te komen. Dit jaar treden voor u op: de jeugdige Tess Kolen, het jeugdorkest van Harmonie Theodatus en zowel ’s middags als ’s avonds kunt u genieten van de pure akoestische muziek van de vierkoppige band VERNICE.

Noteer zaterdag 7 december in uw agenda!

De kerstmarkt start om 15.00 uur. De toegang is gratis.

We heten u graag welkom!