Kerstmarkt in Den Eijkholt op 7 december

ZATERDAG 7 DECEMBER KERSTMARKT IN DEN EIJKHOLT

Het is bijna zover! Er wordt hard gewerkt om  Den Eijkholt om te toveren tot een sfeervolle Kerstmarkt. Op deze markt vindt u een gevarieerd aanbod: er zijn knutselaars die hun eigen creaties verkopen, ondernemers die hun producten aanbieden en standhouders die zich inzetten voor een goed doel. Kinderen kunnen gratis een kerststukje knutselen. Voor de muzikale omlijsting van dit evenement staan diverse artiesten garant: bij de opening  spelen accordeonisten van vereniging De Lustige Klanken uit Bergeijk en zowel ’s middags als ’s avonds kunt u genieten van de prachtige muziek van de akoestische band Vernice. Verder treden nog op de jeugdige Tess Kolen en de  Young Music Band van Harmonie Theodatus.

In de foyer kunt u uitblazen onder het genot van een hapje en een drankje. En natuurlijk is ook de kerstman met een cadeautje voor de kleintjes van de partij!

De kerstmarkt begint om 15.00 uur en de entree is gratis.

U bent van harte welkom!

Voor meer informatie:

Stichting Gemeenschapscentrum Den Eijkholt, Gestelberg, Kapellerweg 3, 5575 BG Luyksgestel: tel 0497-541327; e-mail: info@deneijkholt.nl ;  www.deneijkholt.nl