Bijeenkomst/ satsang met Joris Vincken

Bijeenkomst / satsang met Joris Vincken

Voordat ik denk, voordat ik voel, is er stilte, een oneindige rijkdom. Het lijkt alsof we bergen moeten beklimmen, obstakels overwinnen, om deze diepe vrede te vinden.

Joris prikt door die illusie heen. Dit moment, alles wat nu is, nodigt ons uit het leven onvoorwaardelijk te omarmen. Er is niets mis met je, je hoeft zelfs niet spiritueel te groeien! Wat je bent is adembenemend, een onbeschrijflijke rijkdom.

Reis zondag 17 november in Luyksgestel mee, onderweg naar waar je nu al bent. Joris speelt piano en spreekt over zijn persoonlijke ontmoeting met het leven. Er is ruimte voor vragen, waar een breed scala aan onderwerpen aan bod kan komen, en we zijn samen stil. Het onzichtbare mysterie, recht voor onze ogen.

Over Joris
Joris Vincken is schrijver, dichter, muzikant en inspirator. Hij schreef twee boeken ‘Mijn hart heeft geen haast’ en ‘Inclusief alles, leven zonder uitzondering’.
Toen gouden platen en hits niet de levensrijkdom brachten die hij zocht, trok hij zich bijna 10 jaar terug in een spirituele gemeenschap. Daar ontdekte hij hoezeer de weg naar binnen nog steeds weg was van zichzelf. Joris raakte in een diepe depressie… tot de dag dat niets veranderde.
Sindsdien is er geen zoektocht meer. Wat hij werkelijk zocht, is wat hij altijd al was. Sinds die dag heeft zijn hart geen haast meer. Niets veranderde en toch zou niets ooit meer hetzelfde zijn. Sinds dat moment is er geen zoektocht meer. Wat hij werkelijk zocht was de intieme eenheid met de zoeker, met dat wat hij altijd al was.
Niets veranderde en toch zou niets ooit meer hetzelfde zijn. Sinds dat moment is er geen zoektocht meer. Wat hij werkelijk zocht was de intieme eenheid met de zoeker, met dat wat hij altijd al was. www.jorisvincken.nl

Praktisch Datum: 17 november 2019 14.30 – 16.30 (inclusief pauze) Locatie: Den Eijkholt, Kapellerweg 3 Luyksgestel Kosten: 15 euro (inclusief thee en versnapering) Opgeven via ankiepluim@cs.com of via de website: www.annadruyoga.com/specials Na opgave krijg je de overige informatie.