Lezing: Puberbrein in Den Eijkholt

Waarom maken pubers hun huiswerk niet? Waarom komen ze altijd te laat en waarom is voor 12 uur het bed uitkomen voor hen een lastige opgave? Op dinsdagavond 28  mei geeft dr. Aletta Smits op humoristische wijze antwoord op deze vragen tijdens een lezing over het puberbrein in Den Eijkholt in Luyksgestel. De lezing is interessant voor ouders, opa’s, oma’s, leraren, stagebegeleiders en ieder ander die pubers beter wil begrijpen.

Of ze nu 12 of 20 zijn, pubers voelen voor volwassenen vaak alsof ze een vreemde levensvorm zijn. En ze hebben gelijk: we snappen ze echt niet meer. In deze lezing geeft Aletta Smits verklaringen voor hoe het puberbrein het pubergedrag stuurt. En hoe wij – normale mensen, de puberleeftijd ontgroeid – daarmee om kunnen gaan.

Dr. Aletta Smits is directeur van De Loef Training en Advies. Ze geeft lezingen en workshops over de ontwikkeling van het puberbrein. Ze is auteur van het boek ‘Het puberbrein – de missende handleiding’.

Reacties op eerdere lezing Puberbrein:
“Ik kijk nooit meer hetzelfde naar mijn kinderen, vanaf morgen wordt alles anders thuis”.
“Ik heb ontzettend gelachen en tegelijkertijd geleerd”.
“Ik dacht dat ik naar een presentatie ging, maar het leek wel of ik een avond in het theater had gezeten”.

Lezing Puberbrein
Datum: 28 mei 2019
Tijd: 20.00-21.30 uur
Locatie: Den Eijkholt Luyksgestel entree: gratis
Meer informatie en reserveren: www.deneijkholt.nl Tel 0497541327
Georganiseerd in samenwerking met Bibliotheek de Kempen en Den Eijkholt