De Sanseveria’s komen terug naar Den Eijkholt!

Jubileumvoorstelling met krakers uit 25 jaar Sanseveria’s.

Na een pauze van enkele jaren hebben De Sanseveria’s met hernieuwd enthousiasme de draad weer opgepakt. Zij brengen een keuze uit de beste liedjes en acts uit hun ruim 25-jarig bestaan.

De dames hebben alweer vele jaren geleden met succes opgetreden in vele theaters in Nederland en Vlaanderen. Inmiddels zijn er nog meer rimpels, putjes, losse vellen, muzikaliteit en gekte bijgekomen. Vier het verval samen met Sandra, Vera en Ria!

De Sanseveria’s brengen op humoristische wijze een uniek liedjesprogramma. Hun repertoire bestaat uit een eigen vertolking van Nederlandstalige liedjes uit de 50-er en 60-er jaren, aangevuld met zelfgeschreven liedjes en teksten. Met hun nostalgische repertoire en hun aanstekelijke humor weten ze het publiek te vermaken en te ontroeren. De Sanseveria’s voelen zich het meest thuis in kleinere zalen, waar ze een intieme sfeer weten te creëren.

Deuren gaan  open om 19.30 uur, aanvang voorstelling 20.30 uur; entree € 10,00, inclusief kopje koffie of thee

Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen!!

Voor meer informatie en aanmelden:

Stichting Gemeenschapscentrum Den Eijkholt in de Gestelberg, Kapellerweg 3, 5575 BG Luyksgestel: tel 0497-541327; info@deneijkholt.nl; www.deneijkholt.nl