Expositie schilderijen van Annie van Bakel in Den Eijkholt

Vanaf 1 januari 2017 tot en met 31 maart 2017 worden in Den Eijkholt schilderijen van Annie van Bakel tentoongesteld.
Annie over zichzelf en haar werk:
Mijn naam is Annie van Bakel , ik ben 73 jaar en ben woonachtig in Luyksgestel.
Door de komst van kleinkinderen ontdekte ik mijn plezier in tekenen en schilderen.
Samen met hen mooie tekeningen maken geeft mij veel voldoening. Daarom besloot ik mij op te geven bij Peter van de Borne in Westerhoven voor teken -en schilderlessen.
Inmiddels volg ik al 8 jaar met veel plezier deze lessen. Een eigen stijl heb ik nog niet ontwikkeld. Het liefst schilder ik onderwerpen die ikzelf mooi vind en liefst schilder ik zo realistisch mogelijk.
Soms is dat iets uit de natuur, soms het hondje van een van de kleinkinderen of een paar kippetjes die ik op een plaatje zie staan. Ik heb ook portretten gemaakt.
Al mijn schilderijen zijn met olieverf geschilderd. In de toekomst wil ik ook andere technieken en stijlen proberen om te kijken waar mijn voorkeur naar uitgaat.

Gedurende de openingstijden van Den Eijkholt zijn de schilderijen van Annie te bezichtigen. Voor meer informatie: Stichting Gemeenschapscentrum Den Eijkholt, De Gestelberg, Kapellerweg 3, 5575 BG Luyksgestel: tel 0497-541327; info@deneijkholt.nl; www.deneijkholt.nl