Opening expositie in Den Eijkholt door Ambassadrice van Zambia.

Op zondag 16 februari wordt de expositie “Beating Heart of Africa” met  schilderijen van Marianne van Bakel geopend door Mrs. Kabwe, Ambassadrice van Zambia. Marianne leefde en werkte, samen met haar man, van 1979 tot 1982 in Zambia. Hierover schreef zij het boek “Kloppend hart van Afrika”, wat zij heeft opgedragen aan Nelson Mandela. Zij viert met deze expositie de Engelse vertaling van dit boek. Ook in het schilderwerk van Marianne komt haar diepe band met Afrika tot uiting.

Deze bijzondere opening wordt opgeluisterd door spetterende Afrikaanse muziek van de percussiegroep “De Big Bang”.

Aanvang 14.00 uur tot 17.00 uur; entree gratis

Voor meer informatie: Stichting Gemeenschapscentrum Den Eijkholt, Kapellerweg 3, 5575 BG Luyksgestel: tel: 0497-541327; e-mail: info@deneijkholt.nl; www.deneijkholt.nl